Auto’s showroomklaar maken

Wij poetsen uiteraard ook voor (auto)dealers. Auto’s showroomklaar maken voor dealers met de voordelen van Autopoets Nederland.

Schaalbaar

Op een bepaald moment extra capaciteit nodig? Geen probleem. Zorgen wij voor.

Vaste prijzen

Vaste prijzen voor al onze services. Hoe meer auto’s hoe lager uw prijs.

Continuïteit

Altijd een autopoetser (of autopoetsers) beschikbaar. Elke (werk)dag in het jaar.

Nieuw of gebruikt

Nieuwe auto’s of gebruikte auto’s? Of een combinatie? Maakt ons niet uit.

Autopoetsservice voor dealers

Op zoek naar een betrouwbare en stabiele partner voor uw autopoetsbeurten? Wij zijn specialisten in het showroomklaar maken van auto’s

Als dealer of garagebedrijf heeft u vooral behoefte aan een concurrerende prijs en een zo goed mogelijk lopend proces. Hier dragen wij graag aan bij.

Met prijzen vanaf € 140 ex btw. kunnen wij mee met de markt. Daarnaast bieden wij de stabiliteit die u zoekt aangezien wij beschikken over meer dan 11 autopoetsers verdeeld over Nederland!

Uiteraard weten wij als autopoetsbedrijf dat kwaliteit van de poetsbeurt, het altijd kunnen leveren én het werken met gemotiveerde autopoetsers belangrijk is. Dat doen wij ook graag voor de auto’s die uw showroom ingaan. Of het nu om gebruikte of nieuwe auto’s gaat.

Prijslijst showroomklaar maken

Wij weten uit ervaring dat onze poetsers gemiddeld vier uur per auto bezig zijn. Daar zijn de volgende prijzen dan ook op gebaseerd.

Aantal auto’s per jaar Prijs per auto*
50 – 100 150
100 – 500 145
500 + 140

* prijs is excl. BTW. maar inclusief de voorrijkosten, schoonmaakmiddelen en het de machines. Stroom op locatie is wel noodzakelijk.

Na de eerste periode bekijken we of deze prijzen/uren matchen met uw wensen. Als dat zo is gaan we graag zo door. Zo niet, dan moeten we de prijs eventueel herzien. Maar uiteraard gaat dat ik goed overleg.

Kennismaken

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vol dan ons onderstaande formulier in. Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en ons te vertellen waarom u bij Autopoets Nederland goed zit.

De autopoets-markt is een markt die sterk onderhevig is aan concurrentie en waar vaak naar prijs wordt gekeken. Dat doen wij ook. Daarom is onze prijs concurrerend. Maar naast een goede prijs staan wij voor elke andere voordelen van samenwerken met Autopoets Nederland.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld schaalbaarheid. Wij werken met een groot team van vaste autopoetsers die kunnen opschalen wanneer dat bij u gewenst is. Ook de continuïteit kunnen wij waarborgen omdat wij binnen ons team kunnen wisselen van autopoetsers.

Betrouwbaar en lange termijn relaties

Betrouwbaarheid is belangrijk, maar uiteraard ook de kwaliteit. Samen stemmen wij de kwaliteit (lees: gemiddeld aantal poetsminuten per auto) op uw wensen af. Polijsten? Geen probleem. 1000 of 100 auto’s per jaar? Geen probleem. Wij poetsen reeds voor enkele dealers en hebben ruime ervaring in alle facetten op het gebied van auto’s poetsen.

Naast dat wij niet denken met de visie: massa is kassa, gaan wij juist voor lange termijn relaties. Zijn uw klanten tevreden? Dan bent u dat waarschijnlijk ook.

Niet alleen auto’s showroomklaar maken

Buiten dat wij natuurlijk veel auto’s poetsen, poetsen wij ook met grote regelmaat vrachtauto’s, campers, caravans, motoren en landbouwmachines. Dus ook voor dealers in deze segmenten kunnen wij wat betekenen.

Heeft u een dealerschap in bijvoorbeeld campers? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Contact opnemen

Vragen? Even sparren of een offerte op maat? Bel dan gerust even op: 085 – 130 25 64 of e-mail ons. Wij helpen u zo snel en volledig mogelijk.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een maatwerk offerte aan.
Vragen? Bel gerust 085 – 130 25 64.

Wilt u weten of Autopoets België ook iets voor u kan betekenen?
Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.
U ontvangt binnen één werkdag een prijs in uw mailbox.

Beschikt u over een wasstraat/poetsplaats?(Vereist)

Klanten over ons

Klanten over ons

Echt vakwerk

Naast dat de auto van binnen weer spik en span eruit ziet, hebben ze hem ook weer gereanimeerd. Fijne mannen om als collega te hebben. Super vriendelijk voor mij als klant ook.

Ellen uit Deventer

Jong, nieuw en innovatief

Jong en nieuw maar vooral innovatief bedrijf die ook nog eens top werk afleveren. Auto weer z.g.a.n. en heerlijk fris. AANRADER!

Arjan Keijzer uit Capelle aan den IJssel

Voor herhaling vatbaar

8 maart j.l. is onze Hyundai aan de binnenkant helemaal gereinigd. De poetser belde van te voor en was keurig op tijd en werkte heel precies. We hebben nog nooit sinds de aanschaf zo’n schone auto gehad. En voor een hele schappelijke prijs. Voor herhaling vatbaar.

Anton Bogaarts uit Sprundel

Wij krijgen een 9,4 uit 10 op basis van 81 Google beoordelingen.
Op Facebook krijgen we ook een 9,4! Dank daarvoor!

Trots dat wij voor o.a.
deze bedrijven mogen werken